BINE ATI VENIT
ALUX.MD
Apartamente in chirie in Chisinau
CENTRU, STR. PUSKIN, 28
CENTRU, STR. PUSKIN, 28
RISCANI, STR. BOGDAN VOIEVOD, 7
RISCANI, STR. BOGDAN VOIEVOD, 7
RISCANI, BD. MOSCOVEI, 18

GALERIE

SUCCINT DESPRE NOI

«ALUX» este gata sa primeasca feicare oaspete al capitalei Moldovei, oferind spre închiriere pe termen scurt apartamente situate ultracentral, precum si in alte zone ale orasului.

COMENTARII

Apartamente in chirie pe zi in Chisinau

Călătoriile de afaceri reprezintă doar o parte integrantă în activitatea multor oameni de afaceri. Dacă aveți nevoie să vizitaţi Chișinău în interes de afaceri sau, pur şi simplu doriți să vizionaţi un număr de obiectele turistice din oraș, apoi apartamente în chirie pe zi în Chişinău reprezintă soluţia perfectă.

În cazul în care vă decideți să vizitaţi capitala Moldovei pentru prima dată, atunci cu siguranţă vă va plăcea acest centru de cultură. Turiștii nu ocolesc Chişinăul cu atenția datorită locurilor sale fermecătoare.

Majoritatea oamenilor de afaceri vin la Chișinău pentru a aborda diverse probleme. Acești clienți sunt obișnuiți cu confortul, chiar și în timpul unei călătorii de afaceri. Apartamente în chirie – este o problemă pe care compania noastră este în stare să rezolve rapid și eficient. Va oferim apartamente de lux, care vor satisface chiar și pe cei mai exigenți clienți. Este posibil de a închiria apartamente în orice zonă de care aveți nevoie.

Un design modern, mobilier nou şi confortabil, toate aparatele casnice necesare, set de accesorii de baie și un halat de baie cu papuci – toate acestea veți găsi în apartamentul vostru, veţi avea posibilitatea de a se relaxa după o zi lungă. Chiria apartamentului – este cea mai bună opțiune pentru persoanele care vin temporar la Chișinău.

Dacă sunteți doar în trecere prin acest oraş, compania noastră vă va oferi apartamente în chirie în Chișinău pe zi. Acolo veți găsi tot ce este necesar pentru un mod confortabil de viață: Internet cu Wi-Fi, TV prin cablu, set complet de ustensile în bucătărie și accesorii de baie, electrocasnice, lenjerie de pat, etc. Vă oferim apartamente de închiriat în Chişinău fără intermediari, fapt care va contribui la economisirea banilor.

La Chișinău va avea loc festivalul anual de filme documentare. Prin urmare, chiria apartamentului pentru acest eveniment va fi foarte relevantă. Noi vă vom găsi un apartament confortabil oricând veţi decide să vizitaţi oraşul Chişinău.