Apartamente în Chișinău – confortabile și luxuriante

Alux.md
15 Iun

Apartamente în Chișinău – confortabile și luxuriante

Apartamente in chirie in ChisinauApartamente în Chișinău de lux

Chișinău este un oraș frumos, liniștit, fiind considerat unul dintre cele mai verzi metropole ale Europei, care adăpostește un bogat tezaur cu monumente arhitecturale, istorice si culturale de valoare națională și internațională. Anual, aici se desfășoară festivalul de film documentar și multe alte evenimente culturale care atrag un număr mare de turiști străini. Din aceste considerente apartamentele de lux în Chișinău sunt la mare căutare.

Capitala este plină de viață, oferind fiecăruia care ajunge aici o incursiune într-o atmosfera incomparabilă, cu peisaje fermecătoare și o mulțime de locuri interesante de vizitat. Iar dacă sunteți un om de afaceri, șansele de reușită în negocieri sunt mari dacă asigurați un climat de lucru confortabil. Pentru aceasta este recomandabil să luați un apartament în chirie, amplasat aproape de centru, bine amenajat, dotat cu toate comoditățile necesare, iar noi vă suntem la dispoziție pentru a selecta locuința perfectă, care să se plieze pe nevoile și posibilitățile Dumneavoastră.

Oferta de apartamente în chirie în Chișinău este extrem de diversificată, de la localizare și suprafață, până la utilități, care satisfac cele mai exigente cerințe. Amplasate în inima capitalei, apartamentele sunt foarte bine racordate la infrastructura orașului, în imediata apropiere cu toate facilităţile de care aveți nevoie: acces la mijloacele de transport public, magazine, centre comerciale şi zone de agrement. Proprietățile sunt echipate cu televizor performant, acces internet Wi-Fi, aragaz, frigider, cuptor cu microundemașina de spălat rufe, mașina de spălat vase, fier de călcat, etc. Vă propunem apartamente elegante, proiectate și mobilate cu mult bun gust de designeri de interior cu experiență. Apartamentele în chirie pe o zi reprezintă o alternativă locativă avantajoasă care pe lângă dotările standard, dispun de veselă, ustensile pentru bucătărie, lenjerie de pat, prosoape albe, halate şi papuci de cameră – toate cele necesare pentru o ședere fără griji, în cele mai bune condiții.

Vă prezentăm cea mai completă gama de apartamente de închiriat. Astfel, indiferent de perioada de ședere, vă oferim cele mai accesibile soluții și o serie de avantaje incontestabile pentru a beneficia de cazare într-un apartament confortabil în orice sector al Chișinăului, în concordanță cu preferințele Dumneavoastră!