Apartamente în Chișinău

direct de la proprietari
16 Aug

Apartamente în Chișinău direct de la proprietari

apartamente in chirie fara agentiePentru cei care apreciază confortul și comoditatea, chiar și într-o călătorie de scurtă durată, soluția optimă ar fi un apartament de închiriat. Dacă vă atrage ideea de a petrece sejurul într-o locuință elegantă, amenajată și compartimentată modern, deservită la cel mai înalt nivel, vă suntem la dispoziție și vă oferim apartamente de lux în Chișinău. Acestea sunt echipate cu toate cele necesare pentru o ședere cât mai plăcută, lipsită de griji: conexiune WI-FI, cea mai performantă tehnica de uz casnic, jacuzzi, televiziune prin satelit, home-cinema, mobilier de top și ustensile. Beneficiați de facilități ultra premium, pentru cele mai exigente gusturi, care vor transforma orice vizită într-o experiență memorabilă. Chiar și cele mai luxuriante apartamente de închiriat în Chișinău vă vor costa mai puțin decât o cameră lux într-un hotel. Adițional, aveți la dispoziție numeroase oferte pentru a alege amplasarea, comoditățile și alte servicii suplimentare.

Atunci când sunteți însoțit de familie sau prieteni cel mai potrivit ar fi un apartament cu 2 camere de închiriat, mobilat și complet utilat pentru a beneficia de confort sporit, calitate și intimitatea de acasă. În plus, aveți posibilitatea de a personaliza locuința după propriul plac.

Noi vă propunem apartamente de închiriat direct de la proprietar, la cele mai bune prețuri, fă intermediari și fără comision de agenție, a cărui valoare uneori ajunge să coste egal cu cel puțin chiria pe o lună.

Nu este nimic complicat în a închiria un apartament în Chișinău, doar că ar trebui să țineți cont de faptul că în mijlocul sezonului cele mai atractive locuințe își găsesc repede locatarii. De aceea, soluția ideală este rezervarea apartamentelor. Iar noi vă oferim posibilitatea de a realiza acest lucru.