Single Blog Title

This is a single blog caption
16 Aug

Cele mai bune apartamente în Chișinău

Dapartamente de lux chisinauacă planificați să vizitați Chișinăul, cu siguranță veți avea nevoie de o locuință – o cameră în hotel sau un apartament în chirie. În prezent, se bucură de mare popularitate cea de-a doua variantă, datorită faptului că este mai convenabilă din punct de vedere financiar, asigurând o ședere confortabilă și un nivel înalt de independență și intimitate. Adițional, aveți la alegere suficiente oferte și după preț și după amplasarea apartamentelor.

Prestăm servicii imobiliare de cea mai bună calitate. Suntem specializați pe apartamente în chirie în Chișinău. Verificăm în continuu ca fiecare proprietate promovată să fie actuală. Toate detaliile, pozele și recenziile care se regăsesc pe site-ul nostru, sunt veridice și corespund în totalitate realității. Doar vizualizându-le, veți putea decide de ce aveți nevoie și ce vi se potrivește. Aveți oportunitatea de a beneficia de apartamente in chirie fără agenție imobiliară, care percepe comision de intermediere.

Dacă sunteți turist și doriți să resimțiți atmosfera Chișinăului, posibil că v-ar interesa latura istorică a „oraşului de jos” care se află în dreapta bulevardului Ştefan cel Mare. Veți rămâne profund impresionat de coloritul și arhitectura urbană, în special de vechile biserici printre care Biserica Sfântul Haralambie, Biserica Înălțării sau Biserica Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, de lăcașul evreilor Sinagoga „Geamgiilor” sau Filarmonică.

Cele mai valoroase monumente arhitectonice se regăsesc în partea de sus a centrului, care găzduiește majoritatea festivităților desfășurate în capitală. Locurile pușkiniene, muzee, precum și cele mai importante instituții publice se află în această zonă. Aici sunt localizate și cele mai bune apartamente in chirie pe o zi, amenajate după ultimele tendințe ale design-ului interior și echipate cu tehnică de ultimă generație. Dacă căutați apartamente de lux, acestea în majoritatea cazurilor, sunt situate în Centrul de Sus.

Deși s-ar părea că este destul de simplu de a închiria un apartament în Chișinău, vă sugerăm să faceți rezervarea din timp. De multe ori ofertele atractive nu sunt întotdeauna disponibile.