Apartamentele de închiriat de elită in Chisinau

În exclusivitate pentru Dumneavoastră!
15 Iun

Apartamentele de închiriat de elită in Chisinau? În exclusivitate pentru Dumneavoastră!

apartamente cu 2 camere de închiriatÎn Chişinău apartamentele de închiriat sunt la mare căutare

Capitala Moldovei situată pe șapte coline, cu o mulțime de parcuri, grădini, lacuri, monumente și locuri de distracție reprezintă destinația perfectă pentru cei care își doresc o escapadă de câteva zile pentru a se relaxa și a vizita locuri deosebite. Chiar și oamenii de afaceri veniți în Chișinău pentru negocieri importante, a căror agendă este extrem de încărcată, vor găsi timp pentru a explora acest oraș minunat. Iar pentru un refugiu relaxant într-o ambianță confortabilă cele mai binevenite sunt apartamentele in chirie pe o zi.
Noi vă suntem la dispoziție cu servicii complete pentru a identifica cele mai avantajoase opțiuni. Dispunem de o bază de date care conţine o multitudine de oferte de apartamente de lux în Chișinău. Apartamentele au un design modern și finisaje interioare de calitate, sunt amenajate cu mult stil şi bun gust, în care se simte prezentă mâna unor decoratori profesionişti. Suprafaţa locuinţelor diferă de la caz la caz. În dependenţă de preferinţele Dumneavoastră şi numărul de persoane ce urmează a fi cazate avem garsoniere sau apartamente cu 2 camere de închiriat. Apartamentele sunt complet mobilate şi utilate cu electrocasnice de ultimă generaţie: aer condiţionat, televizor performant cu antenă satelit, internet (wireless), cuptor cu microunde şi aparate de uz casnic de calitate. Fiecare din ele este dotat cu întreg setul de echipamente şi ustensile pentru bucătărie, lenjerie de pat, prosoape, halat, papuci de cameră şi alte accesorii pentru baie – cu alte cuvinte tot necesarul pentru o şedere confortabilă într-o atmosferă elegantă.
În Chişinău apartamentele de închiriat sunt la mare căutare, fiind un serviciu mult mai convenabil şi o alternativa perfectă pentru cei care caută intimitate și condiții de cazare excelente. Aveți oportunitatea de a alege apartamente în chirie fără agenție imobiliară intermediară, direct de la proprietari, fără plăţi suplimentare. La noi puteţi găsi, rezerva sau închiria apartamente amplasate în imediata apropiere de centrul Chişinăului. Acestea de obicei se află în cartiere liniştite, cu multe spaţii verzi, cu o infrastructură bine dezvoltată, ideale atât pentru oamenii de afaceri cât şi pentru turişti sau familii care călătoresc împreună cu copiii. La o distanţă de câţiva paşi de aceste apartamente se regăsesc importante instituţii oficiale şi cele mai remarcabile obiective turistice ale capitalei.