Apartamente de lux în Chișinău

Apartamente în regim hotelier in Chisinau

«ALUX» este gata sa primeasca feicare oaspete al capitalei Moldovei, oferind spre închiriere pe termen scurt apartamente situate ultracentral, precum si in alte zone ale orasului. In apartamentele noastre veti avea parte de confortul unui hotel de lux şi intimitatea de acasă.

Preţurile pentru chirie in regim hotelier a apartamentelor listate pe site, includ toate taxele si impozitele.

Rezervarea unui apartament în Chisinau este posibila în orice mod convenabil pentru Dvs.: prin telefon, e-mail, precum si prin intermediul site-ului nostru.

Plata se poate face in numerar, prin virament sau prin carduri de credit.

Pentru clientii nostri, ne straduim intotdeauna sa oferim un concediu convenabil, eficient și de calitate!

De ce clientii prefera apartamentele «ALUX»?

– Noi oferim apartamente în cele mai bune zone din Chisinau.

– Preturile pentru chiria apartamentelor «ALUX» sunt cele mai avantajoase si atractive din Chisinau.

– Va garantam protectia informatiilor confidentiale.

– Curatenie perfecta si securitate, garantie a rezervarii la data sosirii.

– Raspunsuri la toate intrebarile ce va intereseaza.

 

Rezervati individual!

Rezervati individual unitatile de cazare pe site-ul nostru – nu prin intermediul agentiilor de turism, in timpul şi locul convenabil, imediat veti vedea preturile.

Rezervare fara intermediari!

Doar aici veti putea planifica vacanta Dvs. fără intermediari.

Cele mai avantajoase preturi!

Va oferim cele mai optime preturi in Chisinau la serviciile de chirie.

Rezervare securizata!

Noi oferim un nivel inalt de servicii și garantam confidentialitatea datelor personale.

Apartamente de lux în Chișinău

Există multe orașe foarte frumoase şi Chișinăul este frumos în felul său. Aici vin turiștii care vin în fiecare an pentru a petrece vacanța și oamenii de afaceri pentru a rezolva anumite momente. Apartamente în chirie în capitala Moldovei este o practică destul de comună. În fiecare an Chișinăul primește turiștii din întreaga lume. Astfel deaspecte ca natura uimitoare, cultura bogata, o varietate de monumente istorice au atras întotdeauna oaspeţi în acest oraș. Compania noastra apartamente de lux în chirie în Chişinău pentru festivalurile anuale „Chișinău Guest”. Vă puteți bucura de un balet extraordinar şi asculta muzica de operă. În cazul în care aveți nevoie de a închiria apartamente direct de la proprietari pentru intreaga familie, compania noastră va selecta opțiunea corespunzătoare.

Încherierea apartamentelor de lux din Chișinău sunt este tot atât de important şi pentru oamenide afaceri. Cele mai noi apartamente de lux sunt oferite de compania noastră pentru oamenii care planifică o excursie pe perioadă mai lungă sau o călătorie de afaceri. Când călătoriți în acest oraș este mult mai ușor și mai profitabil să închiriaţi un apartament pe zi cu ajutorul nostru decât să vă opriţi la un hotel.

Principalele avantaje ale apartamentelor de lux oferite de firma noastră includ: funcționarea neîntreruptă a Internetului de mare viteză, TV prin cablu, prezența unor aparate noi, vase, mobilier confortabil, lenjerie de pat moale și curată, disponibilitatea spațiilor de parcare în jurul casei și alte facilități.

Aveţi posibilitatea de a închiria apartamente de lux în Chișinău în orice zonă a oraşului. Vă vom ajuta să găsiți proprietatea fără intermediari care va fi foarte convenabilă și la un preț destul de bun. Aproape de locuințe pe care le oferim clienților întotdeauna se află în preajmă diferite magazine, supermarketuri, cafenele și așa mai departe. Compania noastra are plăcerea de a vă ajuta să închiriaţi apartamente de lux la condiții favorabile.