CENTRU, STR. PUSKIN, 28

CENTRU, STR. PUSKIN, 28

De la50,00 € / 24 ore
Cod:101
Sector:Centru
Adresa:str. Puskin, 28
Numar de camere:1-2 cam.
Etaj / Etaje:2/3
Suprafata totala:60м2
Dorm. Locuri:2+2
Informaţii suplimentare: mobilă italiană, podea de marmură, aer condiţionat, LCD TV, cablu TV, centrală proprie, frigider, cuptor cu microunde, aragaz, hotă, ceainic electric, veselă si tacâmuri, cabină de duş, bideu, uscător de păr, maşină de spalat, lenjerie de pat albă şi prosoape albe, halate şi papuci de cameră, fier de călcat, masă de călcat, internet WI-FI gratuit, interfon, telefon local.
Servicii: Servicii gratuite

Curăţenie de 2 ori  pe săptămână

Servicii cu plată

Transfer aeroport – apartament, apartament – aeroport ( 10 euro )

Preţ:
Numărul de zile Preţ pe zi

1-2

60 euro

Mai mult de 2 zile

50 euro

Lunar

1200 euro

 

Apartament de lux, cu 2 camere, situat chiar în inima Chişinăului, pe str. Puşkin 28, la doar câţiva paşi distanţă de la Piaţa Marii Adunări Naţionale şi Arcul de Triumf. Fiind amplasat în zona ultracentrală a oraşului, are în apropiere: Palatul Naţional, Teatrul Naţional de Operă şi Balet, Teatrul Dramatic Rus
” A.P.Cehov „, muzee, bănci, discoteci, restaurante, cluburi, centrul comercial ” Sun City „, magazine de lux.

Este un  apartament  modern, amenajat după ultimele tendinţe în materie de design interior. În living se află un colţar din piele extensibil de dimensiuni generoase, un televizor cu ecran plat şi o masă cu patru scaune, iar bucătăria deschisă asigură funcţionalitatea apartamentului.
Dormitorul este decorat în culori prietenoase şi naturale, mobilat cu un pat dublu comod şi cu un dulap incapător pentru haine. Pentru a oferi o atmosferă plăcuta indiferent de sezon, apartamentul este dotat cu centrală proprie şi două aparate de aer condiţionat.

Capacitatea maximă de cazare: 4 persoane.

Fumatul este interzis în apartament; spaţiu pentru fumători – balcon!

Curăţenie impecabilă şi securitate; o garanţie a rezervării la data sosirii.

De multe ori plecaţi în călătorii de afaceri la Chișinău? Vă place să călătoriţi şi orașul nostru a devenit următoarea destinație? Suntem încântați să vă oferim apartamente confortabile. Chiar dacă sunteţi în trecere prin orașul nostru, putem găsi întotdeauna un apartament de inchiriat pe zi în Chişinău.

Chișinăul este capitala pitorească a Moldovei cu o cultură bogată. Fiecare are şansa de a veni în vizită și să se bucure de frumusețea deplină și măreția acestui oraș. Întotdeauna dispuneţi de posibilitatea de a închiria apartamente pe zi la noi. Momentele pozitive sunt incontestabile pentru că prețurile la hotel vă vor costa mult mai scump. Prin urmare, compania noastră vă va oferi diferite opțiuni și va ajuta să găsiţi apartamente cu 2 camere de închiriat pentru întreaga familie.
Toate apartamentele sunt echipate cu mobilier nou şi confortabil. Bucătăria cu aragaz, vase și frigider este la dispoziția dumneavoastră. Există acces la internet, un televizor, masă de călcat. Baia are apă rece şi caldă, maşină de spălat şi produse de igienă personală. De asemenea, oferim lenjerie de pat.
Când oferim apartamente în chirie pe zi, sperăm la integritatea și curățenia chiriașilor. În apropierea imobilului se află un supermarket, magazin alimentar, farmacie, cafenea și stația de autobuz.
Plata pentru încherierea apartamentelor de lux în Chişinău poate fi efectuată în avans. Puteți să ne contactați prin telefon și împreună vom stabili lista apartamentelor în chirie pe o zi într-o zonă convenabilă. Pentru oamenii de afaceri, care vin de mai multe ori la Chișinău pentru a rezolva anumite întrebări și care doresc să se relaxeze după o zi de muncă grea – există apartamente de lux, cu toate facilitățile.
Pentru cei care vin pentru o zi sau se află în trecere, apartamentele in chirie în Chişinău pe zi sunt o soluţie perfectă. Vă garantăm curățenia și confortul în apartament. În cazul în care doriți să faceți o pre-rezervare de apartamente, atunci vă rugam să ne contactaţi si vă vom oferi cele mai bune apartamente în oraș.
Acest oraș unic, cu cetățenii săi binevoitori și frumos este întotdeauna  bucuros oaspeţilor. Compania noastră este pregătită să vă ofere servicii pentru apartamente in chirie în Chişinău pe zi.