CENTRU, STR. PUSKIN, 28

CENTRU, STR. PUSKIN, 28

De la50,00 € / 24 ore
Cod:102
Sector:Centru
Adresa:str. Puskin, 28
Numar de camere:1-2 cam.
Etaj / Etaje:2/3
Suprafata totala:60м2
Dorm. Locuri:2+2
Informaţii suplimentare: mobilă italiană, podea de marmură, aer condiţionat, LCD TV, cablu TV,  frigider, cuptor cu microunde, aragaz, hotă, ceainic electric, veselă si tacâmuri, cadă şi duş suspendabil, uscător de păr, maşină de spalat, lenjerie de pat albă şi prosoape albe, halate şi papuci de cameră, fier de călcat, masă de călcat, internet WI-FI gratuit, interfon, telefon local.
Servicii: Servicii gratuite

Curăţenie de 2 ori  pe săptămână

Servicii cu plată

Transfer aeroport – apartament, apartament – aeroport ( 10 euro )

Preţ:
Numărul de zile Preţ pe zi

1-2

60 euro

Mai mult de 2 zile

50 euro

Lunar

1200 euro

 

Apartament de lux, cu 2 camere, situat chiar în inima Chişinăului, pe str. Puşkin 28, la doar câţiva paşi distanţă de la Piaţa Marii Adunări Naţionale şi Arcul de Triumf. Fiind amplasat în zona ultracentrală a oraşului, are în apropiere: Palatul Naţional, Teatrul Naţional de Operă şi Balet, Teatrul Dramatic Rus
” A.P.Cehov „, muzee, bănci, discoteci, restaurante, cluburi, centrul comercial ” Sun City „, magazine de lux.

Apartamentul nu doar că iţi oferă toate avantajele unei poziţionări centrale, dar şi confortul de care ai nevoie chiar şi atunci când eşti departe de casă, toate acestea intr-o atmosferă prietenoasă si caldă. Livingul este spaţios, decorat în culori neutre şi  amenajat intr-un mod funcţional cu un colţar extensibil, o masută de cafea, LCD TV şi aparat de aer condiţionat. Dormitorul  îţi oferă mediul ideal pentru a te relaxa şi odihni. Este mobilat cu pat matrimonial, noptiere, comodă şi dulap pentru haine, toate acestea intr-o paletă cromatică pastelată. Apartamentul oferă spaţiul şi intimitatea de care fiecare persoană are nevoie în călătoria sa.

Capacitate de cazare: 4 persoane.

Fumatul este interzis în apartament; spaţiu pentru fumători – balcon!

Curăţenie impecabilă şi securitate; o garanţie a rezervării la data sosirii!

Apartamente de închiriat în Chişinău

Chișinăul modern este întotdeauna bucuros să primească turiștii. Având un bogat patrimoniu istoric și o natură pitorească, oaspeţii depeste hotare vin aici mai mult decât o dată. Dacă nu aveți unde sta, atunci firma noastră vă va ajuta să găsiţi un apartament de închiriat în Chişinău.
Planificarea unei excursii la Chișinău  şi planificarea pentru un apartament închiriat. Închirierea unui apartament pe zi este alegerea potrivită pentru persoana care a venit în oraș pentru a rezolva probleme de afaceri sau pentru odihnă.
Suntem bucuroși să vă ajutăm să găsiți un apartament pentru închiriere confortabil şi ieftin în Chișinău. Noi vă vom oferi o varietate de opțiuni pentru apartamente în diferite părți ale orașului. Contactaţi-ne pentru a stabili toate preferinţele voastre.
Apartamentele în chirie sunt dotate cu toate cele necesare: Wi-Fi, TV, ustensile de bucătărie, aragaz, ceainic electric, fier, maşină de spalat, prosoape, lenjerie de pat, produse de igienă. Fiecare apartament este mobilat cu tot mobilierul necesar care crează o atmosferă plăcută.
Închiriind apartamente în Chișinău puteţi găsi în apropiere diferite magazine, supermarketuri, cafenele, opriri, farmacii și așa mai departe. Atunci când intraţi în apartament vă veţi familiariza cu anumite reguli.
Fiecare poate să închirieze un apartament în Chişinău indiferent de statutul său și situaţia financiară. Dacă executați o afacere privată și destul de des călătoriţi în interes de afaceri veţi avea nevoie de apartamente de închiriat. Apartamentele noastre vor satisface nevoile tuturor clienților, chiar și cele mai exigente.
Dacă vă aflaţi în călătorie și doriți să faceți cunoștință cu orașul, atunci chiria apartamentelor va fi prioritatea de bază.
Chișinăul este un oraș frumos la care mere veţi avea dorinţa de a vă întoarce. Există diverse muzee care găzduiesc diverse festivaluri în fiecare an. Încazul încare vatrebui încă o dată să vizitaţi Chișinăul, compania noastră vă va ajuta să găsiţi cele mai bune apartamente de închiriat cât pe zi atât şi pentru întreaga perioadă de reşedinţă în oraş.