RISCANI, BD MOSCOVEI, 18

RISCANI, BD MOSCOVEI, 18

De la35,00 € / 24 ore
Cod:104
Sector:Riscani
Adresa:bd Moscovei, 18
Numar de camere:1-2 cam.
Etaj / Etaje:2 / 16
Suprafata totala:50m2
Dorm. Locuri:2+2
Informaţii suplimentare: mobilă modernă, aer condiţionat, televizoare, cablu TV,  frigider, cuptor cu microunde, aragaz, ceainic electric, veselă si tacâmuri, cadă şi duş suspendabil, uscător de păr, maşină de spalat, lenjerie de pat albă şi prosoape albe, halate şi papuci de cameră, fier de călcat, masă de călcat, internet WI-FI gratuit, interfon, telefon local.
Servicii: Servicii gratuite

Curăţenie de 2 ori  pe săptămână

Servicii cu plată

Transfer aeroport – apartament, apartament – aeroport ( 10 euro )

Preţ:
Numărul de zile Preţ pe zi

1-2

40 euro

Mai mult de 2 zile

35 euro

 

 

Apartament modern cu 2 camere, situat la etajul 2 al unui bloc cu 14 etaje. Apartamentul este complet renovat şi mobilat, într-o atmosferă simplă şi funcţională. Intrarea se face direct în holul ce asigură accesul în dormitoare, baie şi  bucătăria deschisă. Cele două dormitoare sunt decorate în culori primitoare şi oferă o atmosferă prielnică odihnei. Acestea sunt mobilate cu paturi duble confortabile, noptiere şi sunt accesorizate cu lenjerie de pat, perne şi pilote. Bucătăria este utilată şi perfect funcţională.
Acest apartament este alegerea ideală pentru persoanele care vizitează Chişinăul  în scop de afaceri sau personal.

Capacitate de cazare: 4 persoane.

Fumatul este interzis în apartament; spaţiu pentru fumători – balcon!

Curăţenie impecabilă şi securitate; o garanţie a rezervării la data sosirii !

Chiria apartamentelor cu 2 camere în Chişinau

Posibilitatea de a închiria apartamente pe zi în Chişinău prin intermediul site-ului de închirier în orice zonă a orașului este întotdeauna o metodă disponibilă, comodă, rapidă și eficientă.

Chișinău este unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa, care este de asemenea şi capitala Republicii Moldova. Fiind centrul cultural și economic, orașul are o infrastructură extinsă, astfel încât să nu fie surprins de un număr mare de turişti precum și de persoanele care călătoresc în scopuri de afaceri.

Pentru a petrece timpul în Chișinău cu plăcere este important de a găsi un loc confortabil și cel mai bine ar fi de a închiria un apartament cu 2 camere în Chişinău. Mulți oameni preferă să utilizeze serviciile hotelurilor, cu toate acestea, dacă luaţi în folosinţă apartamente în chirie în Chișinău pentru o zi veţi avea o locuinţă separată în orice zonă a oraşului. De asemenea, este important de avut în vedere faptul, precum că în timpul desfăşurării diferitor evenimente ale orașului este mai greu de găsit apartamente într-un hotel, iar costul ar putea creşte drastic. Ar fi mult mai simplu de a închiria un apartament cu 2 camere şi de a fi stăpânul propriu.

Spre deosebire de chiria apartamentelor la hoteluri, nu apar probleme legate cu închirierea unui apartament cu 2 camere pentru o zi în capitala Moldovei. Cel mai des varianta de închiriere a apartamentelor de la proprietari în Chișinău, reuşită. Dispuneţi de posibilitatea de a utiliza site-ul nostru pentru a găsi cele mai confortabile apartamente la prețuri accesibile. Pe site veți găsi opțiuni excelente, de la clasa econom până la apartamente premium. În plus, dacă vizitați orașul cufamilia şi copiii, aveți posibilitatea să luaţi un apartament în chirie cu 2 camere care va fi cu siguranţă mult mai confortabil și mai ieftin.

Este foarte uşor de închiriat un apartament cu 2 camere vizitând site-ul nostru, care oferă o gamă largă de servicii. Oaspeții vizitează capitala nu numai în sezonul turistic pentru că Chişinăul este un oraş al lacurilor. Din acest motiv, este important să fie în măsură să închiriaţi un apartament cu 2 camere în Chișinău pe parcursul întregului an.