RISCANI, BOGDAN VOIEVOD 7

RISCANI, BOGDAN VOIEVOD 7

De la70,00 € / 24 ore
Cod:105
Sector:Riscani
Adresa:str. Bogdan Voievod 7
Numar de camere:1-2 cam.
Etaj / Etaje:3 / 10
Suprafata totala:80m2
Dorm. Locuri:2+2
Informaţii suplimentare: bloc nou supravegheat video şi cu pază, mobilă italiană, centrală proprie, aer condiţionat, LCD TV, cablu TV, frigider, cuptor cu microunde, aragaz, hotă, ceainic electric, veselă si tacâmuri, cabină de duş, bideu, uscător de păr, maşină de spalat, lenjerie de pat albă şi prosoape albe, halate şi papuci de cameră, fier de călcat, masă de călcat, internet WI-FI gratuit, interfon, telefon local.
Servicii: Servicii gratuite

Curăţenie de 2 ori  pe săptămână

Servicii cu plată

Transfer aeroport – apartament, apartament – aeroport ( 10 euro )

Preţ:
Numărul de zile Preţ pe zi

1-2

80 euro

Mai mult de 2 zile

70 euro

Lunar

1500 euro

 

Apartament de lux situat la etajul 3 / 10 al blocului din cadrul complexului rezidenţial New City. Curte supravegheată video, teren de joacă pentru copii.
Apartamentul este spaţios, mobilat şi utilat la cele mai înalte standarde pentru a oferi clienţilor un ambient plăcut şi cald. Livingul este mobilat cu o canapea din piele extensibilă, fotoliu, măsuţa de cafea, comodă TV. Dormitorul este decorat în culori primitoare, dotat cu pat dublu confortabil, aparat de aer condiţionat, televizor cu ecran plat. Pachetul de televiziune conţine 100+ canale multilingviste, canale de sport, ştiri şi filme.
Apartamentul se află într-o zonă cu infrastructură dezvoltată: în apropiere se gasesc magazine, bănci, supermarketuri, cafenele şi restaurante.

Capacitate de cazare: 4 persoane.

Fumatul este interzis în apartament; spaţiu pentru fumători – balcon!

Curăţenie impecabilă şi securitate; o garanţie a rezervării la data sosirii.

Apartamente în chirie fără agenţie

A închiria o locuinţă precum ar fi un apartament în chirie direct de la proprietar este posibil cu ajutorului site-ul nostru în unde aveţi posibilitatea de a închiria un apartament chiar și fără intermediari.

Doriți să petreceți timpul în capitala Republicii Moldova cu confort și la un preţ avantajos? Închirierea apartamentelor fără agenţii în Chişinău este cea mai bună soluție.

Mai mulți turiști preferă să încherieze apartamente la hoteluri, prin urmare stau înghesuiți în camere de lux și sunt nevoiţi să economisească pentru aşi permite o excursie în capitala Moldovei. Pentru a petrece timpul cu confort și să aveţi posibilitatea de a viziona Chişinăul în întregime, site-ul nostru de inchirieri imobiliare din capitala Moldovei oferă fiecărui turist apartamente bugetare, precum și apartamente de lux.

Indiferent de perioada anului, capitala Moldovei este vizitată de un număr mare de turiști din întreaga lume, care nu îşi petrec timpul doar vizitând obiectele turistice din oraș, dar, de asemenea, se îndreaptă spre faimoasele lacuri din Chişinău. Prin urmare, este foarte important de a fi în măsură de a închiria un apartament direct de la proprietar în Chișinău, fără intermediari în orice zonă a oraşului. Nu toți turiștii vin în vacanță, o mare parte vizitează capitala Moldovei în scop de afaceri, ceea ce implică necesitatea de a închiria apartamente de la proprietari în Chişinău.

A găsi apartamente de închiriat în Chișinău se poate foarte uşor şi fără intermediari. Pe site vă oferim orice apartament pentru chirie pe placul vostru. Veţi găsi un apartament potrivit la Chișinău, la un preț accesibil și în zona preferată a orașului.