RISCANI, STR. BOGDAN VOIEVOD, 7

RISCANI, STR. BOGDAN VOIEVOD, 7

De la45,00 € / 24 ore
Cod:103
Sector:Riscani
Adresa:Str. Bogdan Voievod 7
Numar de camere:1-2 cam.
Etaj / Etaje:2 / 10
Suprafata totala:80m2
Dorm. Locuri:2+2
Informaţii suplimentare: bloc nou supravegheat video şi cu pază, mobilă italiană, centrală proprie, aer condiţionat, LCD TV, cablu TV, frigider, cuptor cu microunde, aragaz, hotă, ceainic electric, veselă si tacâmuri, cadă cu hidromasaj, bideu, uscător de păr, maşină de spalat, lenjerie de pat albă şi prosoape albe, halate şi papuci de cameră, fier de călcat, masă de călcat, internet WI-FI gratuit, interfon, telefon local.
Servicii: Servicii gratuite

Curăţenie de 2 ori  pe săptămână

Servicii cu plată

Transfer aeroport – apartament, apartament – aeroport ( 10 euro )

Preţ:
Numărul de zile  Preţ pe zi

1-2

50 euro

Mai mult de 2 zile

45 euro

Lunar

700 euro

 

 

Apartament de lux situat la etajul 2 / 10 al blocului din cadrul complexului rezidenţial New City. Dispune de loc de parcare propriu, păzit. Curte supravegheată video, teren de joacă pentru copii.
Apartamentul este spaţios, mobilat şi utilat la cele mai înalte standarde pentru a oferi clienţilor un ambient plăcut şi cald. Livingul este mobilat cu o canapea din piele extensibilă, fotoliu, măsuţa de cafea, comodă TV. Dormitorul este decorat în culori primitoare, dotat cu pat dublu confortabil, aparat de aer condiţionat, televizor cu ecran plat. Pachetul de televiziune conţine 100+ canale multilingviste, canale de sport, ştiri şi filme.
Apartamentul se află într-o zonă cu infrastructură dezvoltată: în apropiere se gasesc magazine, bănci, supermarketuri, cafenele şi restaurante.

Capacitate de cazare: 4 persoane.

Fumatul este interzis în apartament; spaţiu pentru fumători – balcon!

Curăţenie impecabilă şi securitate; o garanţie a rezervării la data sosirii.

Pentru a lua un apartament în chirie în Chisinau pe o zi sau pentru o perioadă mai lungă de timp trebuie doar să contactați compania noastră, care este mereu pregătită să rezolve toate întrebările în cel mai scurt timp. Toată lumea știe că capitala Moldovei atrage turiști prim frumuseţea şi istoria sa copleşitoare.

Pentru cei cărora le place să călătorească și care nu vor să se confrunte cu probleme legate de închirierea apartamentelor în Chişinău sunt liberi să ne contacteze oricând. Suntem întotdeauna pregătiţi să oferim o listă completă a apartamentelor de închiriat disponibile.

Apartamentele sunt în perfectă ordine, elesunt echipate cu tot ce trebuie pentru o odihnă completă. Apă caldă şi rece, un prosop curat și halat de baie, lenjerie de pat și alte lucruri folositoare sunt disponibile pentru utilizare. Apartamentele în chirie sunt întotdeauna convenabile pentru oamenii de afaceri care au nevoie de mai multe călătorii pentru a rezolva anumite întrebări.

Toate apartamentele au acces la internet și aveţi posibilitatea de a contacta familia la orice moment convenabil. Pentru mai mult confort, apartamentele sunt mobilate cu mobilier moale şi confortabil. Apartamentele în chirie în Chişinău dispun de toat echipamentul şi utilaje necesare: frigider, aragaz, televizor, maşină de spălat, fier şi masă de călcat, și multe altele.

Când calatoriţi prin Chișinău într-un alt oraș apartamentele cu chirie reprezintă o soluţie foarte utilă. Este mult mai practic decât să luaţi în chirie o cameră în hotel. De asemenea, chiria apartamentelor pe zi fără intermediari este o alegere convenabilă pentru orice client.

Compania noastră oferă chiria apartamentelor pe zi în Chişinău. Aici veți găsi o varietate de opțiuni care se vor potrivi după preț. Compania noastră garantează chiria apartamentelor unde puteți fi siguri că acestea sunt echipate conform tendințelelor moderne.